Acquisitie

Geen tijd om voor nieuwe opdrachten te zorgen, omdat u te druk bent met de opdrachten die nu af moeten?

Ervaring leert dat u, als ondernemer, zo druk bent met de dagelijkse werkzaamheden dat er geen tijd overblijft om gericht naar de toekomst te zorgen voor nieuwe opdrachten.

Een van de mogelijkheden die u zou kunnen toepassen is door middel van acquisitie de ontwikkelingen in de markt volgen bij uw mogelijke klanten.
Omdat dit buiten uw vakgebied ligt, ziet u hier tegenop en wordt het in de praktijk vooruitgeschoven, waardoor het uiteindelijk helemaal niet of veel te weinig gebeurt.

En dit is nu precies waar wij goed in zijn!

Bij MCBS.nl bent u aan het juiste adres! Want wij gaan op zoek naar nieuwe prospects binnen uw marktgebied en zorgen dat zij weten van uw bestaan. Door bij deze bedrijven telefonisch informatie in te winnen en interesses te peilen, zorgen wij, door deze gegevens te koppelen aan de producten en/of diensten van uw bedrijf, dat u de passende oplossing kunt bieden.

Wij creëren de kans op een nieuwe klant voor uw bedrijf en maken voor u de afspraak. Hierdoor kunt u zich bezig houden met datgene waar u goed in bent: Het binnenhalen en uitvoeren van de opdracht.

Voordelen voor u:

Goedkoper
Omdat we op projectbasis werken hoeft u geen vaste krachten aan te nemen.

Meer omzet
U bent geen tijd meer kwijt met het zoeken naar nieuwe opdrachtgevers en kunt dus meer tijd besteden aan het verwerken van opdrachten.

Vergroting van de naamsbekendheid
Steeds meer bedrijven zijn op de hoogte gebracht van uw product of dienst, zij weten u voortaan te vinden.

Meer continuïteit
Het is niet meer ‘hollen en stilstaan’.

Relatie management
Vaste klanten krijgen nog steeds aandacht. Natuurlijk is het heel belangrijk uw bestaande klanten niet te vergeten. Zij hebben voor u al inkomsten gegenereerd en zorgen voor mond-op-mond reclame! Wij volgen de laatste ontwikkelingen bij uw klanten en creëren nieuwe verkoopkansen.

Wilt u meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de algemene contactgegevens of bel:
06-24336386

Op deze website zijn de volgende downloads van toepassing:

Algemene voorwaarden

Contact

Olympiade 4
4873 DA Etten-leur
Nederland

T 076 888 27 24
M 06 24 336 386
E info@mcbs.nl

KvK 20151358
Btw NL140860071B01
Bnk 112227465

Snel een vraag stellen