Voor het midden en kleinbedrijf

Voor iedereen die de stap al heeft gemaakt naar het zelfstandig ondernemerschap maar nog wat extra hulp kan gebruiken, zonder meteen iemand daarvoor in dienst te moeten nemen, is MCBS.nl de aangewezen partner. Wij richten ons speciaal tot mensen die een kei zijn in hun vakgebied, maar nog weinig ervaring hebben met het vinden van nieuwe klanten.

Wij bieden verkoopgerichte ondersteuning. Wij gaan op zoek naar nieuwe prospects binnen uw marktgebied en gaan zorgen dat zij weten van uw bestaan. Dit kunnen we op verschillende manieren bereiken. Bijvoorbeeld door middel van acquisitie. Lees meer...

Het voordeel voor u is, dat u zich ondertussen voor de volle 100% kunt blijven richten op de dagelijkse bezigheden, datgene waar u goed in bent. Wij helpen u met het verkopen van uw dienst of product!

U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Daarom is de kwaliteit die uw website uitstraalt mede bepalend voor uw succes. Wij zorgen ervoor dat u opvalt op een professionele manier!

Om ondersteuning te bieden die bij u past hebben wij pakketten ontwikkeld, waaraan losse modules zijn toe te voegen.

U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft!

Deze combinatie van wensen voor uw bedrijf met aanvullend het maatwerk pakket van MCBS.nl, en uiteraard uw eigen vakkennis gaan ervoor zorgen dat u een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Heeft u geen tijd voor het doen van acquisitie? Wij doen dit goed en snel voor u.
Meer weten?
Lees dan meer op onze website of bel: 06-24336386

Om u een indruk te geven van wat we voor u zouden kunnen betekenen hebben we voor u pakketten samengesteld:

Baken pakket 1

Baken pakket 2

Op deze website zijn de volgende downloads van toepassing:

Algemene voorwaarden

Contact

Olympiade 4
4873 DA Etten-leur
Nederland

T 076 888 27 24
M 06 24 336 386
E info@mcbs.nl

KvK 20151358
Btw NL140860071B01
Bnk 112227465

Snel een vraag stellen