Voor startende ondernemers

Voor iedereen die de stap wil maken naar het zelfstandig ondernemerschap is MCBS.nl de aangewezen partner. Wij richten ons speciaal tot mensen die een kei zijn in hun vakgebied, maar nog geen of weinig ervaring hebben met het vinden van nieuwe klanten, of nog sterker: hoe deze potentiële klanten uw bedrijf kunnen vinden!

Wij maken een professionele start van uw bedrijf mogelijk. Het is enorm belangrijk dat uw potentiële klanten de kwaliteit van uw product of dienst ook kunnen zien.
Deze eerste indruk, bijvoorbeeld door een bezoek aan uw website, is bepalend voor uw succes. Wij kunnen ervoor zorgen dat u opvalt op een professionele manier!
De ondersteuning kan voor u betekenen het schrijven of redigeren van tekst voor uw website, tot en met het opbouwen van een netwerk met nieuwe klanten voor uw bedrijf.

Omdat de gewenste ondersteuning voor niemand hetzelfde is, hebben wij een specifiek pakket ontwikkeld waaraan opties kunnen worden toegevoegd om een voor u passend totaal pakket te creëren.

U kiest waar u behoefte aan heeft.

Deze combinatie van uw wensen, de uitstraling die u zoekt voor uw bedrijf, het maatwerk pakket van MCBS.nl, en uiteraard uw eigen vakkennis gaan ervoor zorgen dat u een succesvolle toekomst tegemoet gaat.

Wij hebben alles in huis om u zo goed mogelijk op weg te helpen!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten?
Lees dan meer op onze website of bel: 06-24336386

Om u een indruk te geven van wat we voor u zouden kunnen betekenen hebben we voor u pakketten samengesteld:

Baken pakket 1

Baken pakket 2

Op deze website zijn de volgende downloads van toepassing:

Algemene voorwaarden

Contact

Olympiade 4
4873 DA Etten-leur
Nederland

T 076 888 27 24
M 06 24 336 386
E info@mcbs.nl

KvK 20151358
Btw NL140860071B01
Bnk 112227465

Snel een vraag stellen